Visul nostru parizian

Se făcură 4 ani de când împărțim același suflet. 4 ani de luat în brațe cu sau fără motiv, când motivul e mereu unul: foarte mult drag. 4 ani de când 21 înseamnă 2 în 1 și e mai bine ca niciodată. 4 ani de „hai să luăm prăjituri diferite, ca să gustăm unul de la altul”. 4 ani de mii de fotografii cu zâmbete cât toată fața. 4 ani de plimbări lungi de la Unirii până acasă, doar pentru că ne place răcoarea nopților de vară și liniștea gândurilor noastre în discuții despre orice. 4 ani de tihnă atââât de iubită.

Nici n-am simțit când au trecut 4 ani. Parcă a fost o viață. Însă partea cea mai grozavă abia de-acum începe. O să fie momentul meu de glorie când o să vă arăt aici imagini cu locul nostru, căsuța pe care în acest timp o îmbrăcăm în mult alb, în lumină caldă și așternuturi moi.

Daaar până ajungem acolo, să aruncăm o privire în zilele lui septembrie, fiindcă încă ne minunăm că am reușit să ne împlinim acest vis uriaș: de a vedea Parisul. Și nu puteam să plecăm de acolo fără multe fotografii împreună, living the beautiful Parisian dream.

Visul nostru parizian a ținut, practic, o săptămână. Însă ce trăim zi de zi, cu bune și rele, nu a fost decât o anticipare și apoi o continuare a acelor zile minunate. Adevărul e că ne e bine. Bine de tot. Iată-ne! 🙂

visul-parizian-5

visul-parizian-2
visul-parizian-4


visul-parizian-6

visul-parizian-7

visul-parizian-8

visul-parizian-11

 

Corina Zorzor

Street photography freshly made in Bucharest and above.

Related Posts