O poveste cu Gabriela Atanasov și Rusanda Cojocaru

Când le-am fotografiat prima dată pe Gabriela Atanasov și Rusanda Cojocaru, as in Sweet Paprika & Bookletta, era august 2013, pe înserat, și știam că tocmai luau naștere cele mai reușite ipostaze pentru Moda străzii de până la acea vreme. Timpul a trecut și am ajuns astăzi la o serie proaspătă de zâmbete, ținute faine și chipuri luminoase în fotografiile mele, tot cu ele două în rolurile principale.

Cu Gabi și Sanda e simplu: sunt naturale și au acel frumos pe care nu-l dau hainele, cât atitudinea senină, deschisă, neafectată. Sunt ele, aceleași de acum 2 ani, e Gabriela Atanasov pe care am cunoscut-o în liceu, pe când aveam 16 ani, și care acum își trăiește fericirea în 3, alături de soțul și prichindelul ei; apoi e Rusanda care scrie pe blogul ei cu tot sufletul, care iubește cărțile, drept pentru care le-a oferit un loc de cinste în ținutele din fiecare zi prin brandul Bookletta.

Îmi amintesc de ședința foto din 2013, când Gabi era frântă după o zi întreagă la showroom (același showroom pe care îl împărțeau amândouă), și totuși fresh în puloverul cu flori vișinii. Sanda mă fascinase cu r-ul ei când îmi povestea că a văzut ținute superbe în multe capitale europene și să merg neapărat, fiindcă acolo găsesc aur

Și cum povestea merge mai departe ca vântul din Vama Veche, anul acesta am vrut să le văd din nou pe fete strălucind în ziar. Ne-am întâlnit tot pe la sfârșitul lui august, tot în Centrul Vechi, tot cu zâmbete și oboseli, dar acum din alte cauze, cum ar fi binecuvântări de la Dumnezeu și planuri frumoase. Și ca să vă faceți o idee că fetele-s la fel de faine odată cu trecerea timpului, poate chiar și mai mult, vă las cu pozele din 2013, dupăa care urmează cele recente.

Nu uitați de Adevărul de Weekend – este la chioșcuri astăzi și mâine, le veți vedea și acolo cucerind paginile de Moda Străzii 😀

Pe Gabriela Atanasov și pe Rusanda Cojocaru le puteți urmări cu totul aici – Sweet Paprika și Bookletta.

Ediția din 2013:

gabriela-atanasov-sanda-cojocaru-8

gabriela-atanasov (1)

sanda-cojocaru (1)

gabriela-atanasov (2)

gabriela-atanasov (3)

gabriela-atanasov-sanda-cojocaru-7

Aaaand now, după doi ani, întorcând la fel de multe priviri:

gabriela-atanasov-sanda-cojocaru-3

gabriela-atanasov-sanda-cojocaru

gabriela-atanasov

gabriela-atanasov-2

gabriela-atanasov-3

sanda-cojocaru (4)

gabriela-atanasov-5

gabriela-atanasov-6

gabriela-atanasov-sanda-cojocaru-2

sanda-cojocaru (2)

sanda-cojocaru (3)

sanda-cojocaru (5)

gabriela-atanasov-sanda-cojocaru-11

Cam atât pentru azi, mă așteaptă un weekend superb cu ai mei. Ceea ce vă doresc și vouă, alături de oameni dintre cei mai mișto!

Pe curând!

Corina Zorzor

Street photography freshly made in Bucharest and above.

Related Posts