IKEA e despre fericire

E perioada aceea din an care nu e Crăciunul, dar care totuși înseamnă cadouri lăsate discret la ușă. Și ajungi acasă târziu, după o zi de umblat prin ploaie și frig, și știi cu ce o să-ți ocupi seara și diminețile următoare. Știi că o să înveți pe de rost produsele, o să îndoi colțurile paginilor Ikea, o să-ți vină tot felul de idei pentru amenajări cât mai faine, o să-ți dai seama că în tine trăiește un mic decorator genial și o să vrei să-i hrănești tot mai mult imaginația.

Asta face Ikea: te inspiră. Îți dă imboldul să-ți schimbi măcar cana din care îți bei cafeaua zilnic, doar ca să te simți mai confortabil, mai acasă. Și-apoi vin planurile mai mari – începi să-ți formezi în minte imaginea completă despre cum va arăta casa de vis, știi deja ce culori și texturi îți dorești pentru mobilă și perdele, știi ce e musai să ai și ce o să eviți.

Chic & smart furniture

Ideea e ca îți vine chef să strângi bani pentru toate acele lucruri, în loc să te frustreze că nu-i ai (spuneți-mi dacă nu-i așa?). Mă gândesc că asta se întâmplă tocmai datorită modului prietenos și simplu, natural de a prezenta design-ul camerelor. Totul pare firesc și curat în catalogul Ikea, ușor de îndrăgit. Mobilier chic & smart, cum spun ei. Deodată, vrei să trăiești într-un loc decorat la fel, o oază de frumos care să se plieze întocmai pe felul tău de a fi.

Eu știu sigur că acest catalog a picat la țanc, fiindcă în lunile care urmează o să punem la cale planul pentru our dream place 🙂 ceea ce mă încarcă de energie din-aia bună, de chef de muncă, de fericire pe care numai un labrador poate s-o înțeleagă pe deplin!

Cam atât despre mine & Ikea în ultimele ore. Voi ce gânduri aveți după ce răsfoiți catalogul lor?

Scandinavian-style-living-room-looks-mesmerizing

photo-1422433555807-2559a27433bd

Corina Zorzor

Street photography freshly made in Bucharest and above.

Related Posts