Tot ce a fost mai frumos în 2015

E ultima zi de marţi din 2015, de vineri se înnoieşte anul, aşa că se cuvine un mic rezumat pentru tot ce-a fost important în timpul care abia a trecut. Înainte să mă gândesc la tot ce s-a întâmplat în 2015, îmi dau seama că a fost îndesat cu lucruri, fapte şi oameni mari, dar şi cu multe mărunţişuri, că aşa-i viaţa, ne dă de toate ca să învăţăm să cernem. N-au existat clipe moarte, am fost aici mereu. Şi, indiferent cum ar fi fost, cred tot mai mult că Cineva acolo sus nu ne scapă din priviri şi ştie foarte bine ce ne dorim. 🙂

Aşa că vă spun câteva lucruri colorate şi însiropate 😀 din 2015.

SHCOOL: DONE. Am terminat, oficial vorbind, tot ceea ce ţine de şcoală. Masterul e gata, de-acum începe distracţia învăţatului doar pe cont propriu.

PARIS. Fără prea multe alte cuvinte, Parisul e o dorinţă imensă care s-a concretizat anul acesta. A fost magnifique, formidable, incroyable! Mai vreaaau.

OUR HOME. De cum ne-am întors de la Paris, am fost trup şi suflet implicaţi să facem din viitoarea căsuţă cel mai frumos loc de pe pământ. Pot spune că, în ultimele 3 luni, magazinele cu haine au devenit total neinteresante pentru mine, tot ce vedeam era: casă, casă, casă. Uite o faţă de pernă superbă! Hai să facem uşile aşa, albe şi frumoase! Acum numărăm zilele până când o sa fie totul gata şi o să ne mutăm. Din primăvară chiar o să-i spunem acasă. 🙂 Anul 2015 a fost în primul rând plin de noi doi, eu şi Băiatu. Peste tot împreună – şi la Paris, şi-n casă, şi la muncă (spre sfârşitul anului) şi la cumpărături după gresie, ferestre şi uşi, tot, tot. Siamezi în primele zile din restul vieţilor lor.

BEAUTIFUL PEOPLE. Am cunoscut oameni de pus la inimă, am râs şi plâns la fel de mult alături de cei care se aflau deja acolo şi m-am întristat fiindcă mi-am dat seama că ai mei au mai îmbătrânit puţin. Apoi m-am hotărât să-i văd ca pe o comoară mereu verde, fiindcă asta sunt.

SKILLS: MAKING COOKIES. Începe să-mi placă timpul petrecut în bucătărie, mai ales când vine vorba de supe cremă, smoothie-uri şi, şi, şiiii… prăjituri. Să aibă ciocolată sau unt şi nu-mi mai trebuie altceva. Orele trec cât stau pe lângă cuptor, iar labradorul din mine se gudură de fericire.

BEING SANTA IS COOL. Abia a trecut Crăciunul, deci sunt proaspete în minte reacţiile de surpriză şi fericire de copil pe care le-au avut cei dragi când desfăceau cadourile. Sunt convinsă că nimic în lume nu se compară cu bucuria de a dărui. Nimic-nimic. Pentru asta iubesc Crăciunul.

ADVERTISING ON. Intram în 2015 cu un car de emoţii pentru noul job pe care mi-l alegeam. Plecasem din presă de câteva luni, aveam stări amestecate faţă de ce urma să vină. Şi a venit totul năvală, şi bun, şi rău, tot ce aveam nevoie ca să încep să înţeleg industria. Am schimbat două job-uri în publicitate, am cunoscut oameni pe care-i vreau aproape de acum încolo, am învăţat şi încă învăţ să gândesc şi să scriu aşa cum o cere fiecare brief. Nu-i mereu uşor, dar e distractiv. Şi chiar şi când nu e, îmi aduc aminte că în urmă cu ceva timp aş fi dat orice să fiu unde sunt acum. Aşa că nu-mi rămâne decât să pun osul la treabă.

Apoi, m-am întâlnit cu mine de fiecare dată când am scris aici (prea rar, în fiecare an scriu prea rar pe blog). Nu-i chiar uşor să pui cărţile pe masă, e nevoie de curaj şi de o relaxare de a scrie la care încă lucrez. În rest, am citit cărţi şi articole care mi-au luminat mintea, m-am jucat, am descoperit Dixit şi cărţile de colorat pentru oameni mari, am mângâiat mulţi căţei, am făcut multe fotografii pentru Moda străzii şi încă şi mai multe pe plajă, prin Paris, pe stradă, pur şi simplu. Fu frumos 🙂

Cam asta a fost, plus multe, multe altele. Abia-l aştept pe 2016, fiindcă simt că lucrurile cele mai faine, with cherry on top, abia urmează.

Cheers to that! 🙂

pahar-vin-2015

Vă pup cu drag,

Corina

 

Corina Zorzor

Street photography freshly made in Bucharest and above.

Related Posts